Predstavljamo: DJI Phantom 4 RTK

DJI je vodeći proizvođač dronova u svijetu za razne namjene.
Phantom 4 RTK najnoviji je proizvod, koji maksimalno ubrzava proces snimanja naterenu. RTK/PPK opcija eliminira potrebu snimanja kontrolnih točaka na terenu (GCP) i uvelike olakšava i ubrzava terenski rad. Postiže u konačnici visoku točnost 3D modela i otrofota. Plug And Play opcija – izrazito jednostavan u pripremi za misiju i u samom letu.

DJI Phantom RTK 4

Novi RTK modul je integriran direktno u dron i osigurava centimetarsku točnost u realnom vremenu (snimke su točno georeferencirane odmah pri snimanju). RTK modu može osigurati točnost 1cm horizontalno i 1.5cm visinski, te Phantom 4 RTK daje konačnu točnost fotogrametrijskih modela <5cm.

DJI Phantom RTKNovi RTK modul je integriran direktno u dron i osigurava centimetarsku točnost u realnom vremenu (snimke su točno georeferencirane odmah pri snimanju). RTK modu može osigurati točnost 1cm horizontalno i 1.5cm visinski, te Phantom 4 RTK daje konačnu točnost fotogrametrijskih modela <5cm.

DJI Phantom 4 RTK spaja svoj RTK sustav na D-RTK 2 mobilnu baznu stanicu ili putem NTRIP (RTCM) pomoću 4G modema ili WiFi hotspot-a. UNa područjima s lošom pokrivenošću GSM signalom, Phantom 4 RTK omogučuje snimanje s PPK (post processing kinematic) opcijom, najsigurnijom opcijom. Opremljen je 1″, 20MPix CMOS senzorom s mehaničkim zatvaračem što još dodatno povećava kvalitetu fotografija i eliminira deformacije i zamućenje snimke.

 

Visoka pouzdanost ovog sustava osigurana je s 4 neovisna motora s rotorima od izdržljivog materijala. Upravljanje dronom izvodi se s daljinskim kontrolerom dometa 7km kao i pogled iz kamere preko zaslona na daljinskom upravljaču.
U kompletu dvije (2) baterije od LiIon-Poli 5350mAh, osiguravaju i 30 minuta neovisnog leta po bateriji (ukupno do 60 min). Rezervni rotori (4 para rotora ukupno), punjači, kontroler s podesivim nosačem zaslona i zaslonom na dodir.