S900 GNSS prijemnik

Moćna preciznost

S900 je plod kontinuirane evolucije Stonexovih integriranih prijemnika.

Dolazi s  novom visokopreciznom antenom, snažnim UHF odašiljačem i GSM 4G modemom. S900 je prepoznatljiv po modernom dizajnu te potpuno integriranim komunikacijskim paketom.

Stonex S900 integrirani GNSS prijemnik prati sve postojeće konstelacije i satelitske signale GPS, GLONASS, BEIDOU, GALILEO i QZSS te kroz nadogradivi firmware pruža mogućnost da se iz dana u dan ažurira s najnovijim dostupnim značajkama.

U S900 moguće je istovremeno umetnuti 2 izmjenjive baterije, uz maksimalno 12 sati rada bez gašenja.

Stanje baterije moguće je provjeriti i vidjeti na kontroleru ili direktno na led zaslonu prijemnika. Vrijedi napomenuti da se ista baterija koristi i u S900 kao i u Stonexovom kontroleru S4II C/H.

MULTIKONSTELACIJA

Stonex S900 dolazi sa 500 kanala, omogućuje izvrsno pozicioniranje u realnom vremenu sa visokom točnošću. Svi GNSS signali (GPS, GLONASS, BEIDOU i GALILEO) su uključeni bez dodatnih troškova.

WEB UI CONTROL

To Inicijalizacija, upravljanje, pregled postavki prijemnika i preuzimanje podataka koristeći prenosivo računalo ili PC, pametni telefon ili tablet.

DIGITALNA LIBELA

On Na S900 digitalna libela se može prikazati izravno u softveru. Senzor nagiba ugrađen je u prijemnik i potpuno eliminira uporabu dozne libele na štapu što omogućuje iznimno brz i učinkovit terenski rad.

INTELIGENTNE BATERIJE

Dvostruki utor za dvije Smart hot baterije omogućuje do 12 sati korištenja integriranog UHF radiomodema. Prikaz stanja baterije može se provjeriti i vidjeti na kontroleru ili izravno na zasebnom led zaslonu.

IZDRŽLJIVI RTK

Sa certifikatom IP67 Stonex S900 osigurava neometan rad u ekstremno zahtjevnim okruženjima.

Povezani proizvodi