S900Aᵘᵖ GNSS prijemnik

Zadivljujuća preciznost sa Atlas® korekcijama

STONEX S900Aᵘᵖ je najnoviji GNSS prijemnik nove generacije. Nova napredna tehnologija GNSS ploče s 600 kanala osigurava nesmetan i besprijekoran prijem svih GNSS konstelacija: GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU, QZSS, ATLAS.

Sva napredna tehnologija komunikacije dostupna je u ovom izuzetnom prijemniku: Bluetooth, WiFi, Radio UHF i 4G GSM. Mogućnosti spajanja i primitka korekcije su višestruke.

STONEX S900Aᵘᵖ konstruiran je da osigura najdulje vrijeme rada na terenu i to do 12 sati, tehnologijom HOT-SWAP inteligentnih baterija, pa tako da ima dva utora za baterije – mijenjate baterije bez gašenja prijemnika.

Tehnologija elektronske libele, E-BUBBLE omogućuje mjerenje nedostupnih točaka kao i snimanje bez uporabe analogne libele (libele na štapu).

Prijem ATLAS korekcija na L-bandu omogućuje rad i do 20 minuta kada se izgubi veza sa BIHPOSom (nema GSM veze ili BIHPOS nije dostupan). Sitne greške u radu BIHPOSa kao dulja latencija kod ovog prijemnika uopće se ne primjećuju u radu (gotovo nikad ne ispada iz FIXa).

MULTIKONSTELACIJA

Stonex S900Aᵘᵖ dolazi sa 600 kanala, omogućuje izvrsno pozicioniranje u realnom vremenu sa visokom točnošću. Svi GNSS signali (GPS, GLONASS, BEIDU i GALILEO) su uključeni bez dodatnih troškova.

WEB UI CONTROL

Inicijazacija, upravljanje, pregled postavki prijemnika i preuzimanje podataka koristeći prenosivo računalo ili PC, pametni telefon ili tablet.

ELEKTRONSKA LIBELA

Na S900Aᵘᵖ elektronska libela se može prikazati izravno u softveru. Senzor nagiba ugrađen je u prijemnik i potpuno eliminira uporabu dozne libele na štapu što omogućuje iznimno brz i učinkovit terenski rad.

INTELIGENTNE BATERIJE

Dvostruki utor za dvije Smart hot baterije omogućuje do 12 sati korištenja integriranog UHF radiomodema. Prikaz stanja baterije može se provjeriti i vidjeti na kontroleru ili izravno na zasebnom led zaslonu.

IZDRŽLJIVI RTK

Sa certifikatom IP67 Stonex S900Aᵘᵖ osigurava neometan rad u ekstremno zahtjevnim okruženjima.

Povezani proizvodi